Όροι Χρήσης

 

1) Το παρόν συνιστά συμφωνητικό, που συνάπτεται μεταξύ εσάς (στο εξής πελάτης/χρήστης του ιστοχώρου) και της  Εταιρίας με την επωνυμία “ΑΝΕΜΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ” και διαδικτυακό τόπο “sorelle.com.gr”, με έδρα την Θεσσαλονίκη,  Διεύθυνση Γ.Δροσίνη 5 στον Εύοσμο με Τ.Κ. 56224 και Α.Φ.Μ. 997314718 κατόχου και διαχειριστή του παρόντος ιστοχώρου www.sorelle.com.gr (στο εξής sorelle.com.gr)

2) Ο πελάτης/ χρήστης του sorelle.com.gr οφείλει να διαβάσει με προσοχή το παρόν και να βεβαιωθεί ότι συμφωνεί με τους κάτωθι γενικούς όρους, που ρυθμίζουν την περιήγηση, πρόσβαση και χρήση του παρόντος ιστοχώρου, καθώς η περαιτέρω χρήση, περιήγηση και είσοδος στον ιστοχώρο www.sorelle.com.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας (e-shop), η χρήση των όποιων υπηρεσιών που διατίθενται μέσω αυτού, η πραγματοποίηση όποιας συναλλαγής μέσω αυτού συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών, με την επιφύλαξη παντός εν γένει νόμιμου δικαιώματος του πελάτη/χρήστη.

3) Το sorelle.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς το παρόν στο σύνολό του ή ως προς ορισμένους μόνο όρους του ανά πάσα στιγμή άνευ άλλου τινός και κάθε τροποποίηση είναι ισχυρή από τη δημοσίευσή της, δηλαδή την ανάρτησή της στον παρόντα ιστοχώρο. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η όποια τροποποίηση ή αλλαγή όρων δεν ισχύει για παραγγελίες, που ήδη έχει κάνει ο πελάτης/χρήστης.

4) Οι όροι του παρόντος ενημερώθηκαν οριστικώς την 23/06/2018

Α. Ορισμοί· Ιστοχώρος/site: ο παρών διαδικτυακός τόπος www.sorelle.com.gr ως σύνολο επιμέρους ιστοσελίδων.

Αγοραστής: κάθε πελάτης/χρήστης που εκδηλώνει ενδιαφέρον προς αγορά για ένα προϊόν, που παρουσιάζεται στον ιστοχώρο και που προβαίνει στην παραγγελία/ηλεκτρονική αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος μέσω αντικαταβολής ή άλλου ρητώς αναγραφόμενου τρόπου πληρωμής.

Εγγραφή: η αίτηση του πελάτη/χρήστη προς εμάς για τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο sorelle.com.gr

Β. Υπηρεσίες ιστοχώρου/ Διαδικασία & Όροι Αγορών μέσω του e-shop: Ο ιστοχώρος www.sorelle.com.gr είναι μια διαδικτυακή τοποθεσία μέσω της οποίας γίνεται η προώθηση, η έκθεση, η περιγραφή και ανάλυση, η διαφήμιση και η πώληση προϊόντων της εταιρείας μας (e-shop).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tο sorelle.com.gr σας δίνει την δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων σε μη εκπτωτικά προιόντα. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες να είναι άθικτες) και να έχετε την απόδειξη αγοράς του προιόντος.

Σημειώστε πως έχετε στην διάθεσή σας 10 ημερολογιακές ημέρες για να δηλώσετε την αλλαγή σας ή την επιστροφή με e-mail στο info@sorelle.com.gr

Σε περίπτωση αλλαγής 1) Επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμευτεί το νέο είδος που επιθυμείτε.

2) Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο.

3) Στείλτε το δέμα (προσέχοντας την συσκευασία ώστε να φτάσει σε εμάς στην κατάσταση που το παραλάβατε) με SPEEDEX και δηλώστε χρέωση παραλήπτη.

Διεύθυνση: SORELLE.COM.GR (ΑΝΕΜΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ), Γ.Δροσίνη 5, Εύοσμος, Τ.Κ.56224, Τηλ.6985974987

Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας , κάνουμε τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και αφού διαπιστωθεί πως τηρούνται οι κανόνες επιστροφής σας στέλνουμε το νέο προιόν.

Η διαδικασία αλλαγής κοστίζει 6,00€, ποσό που λογίζεται με το νέο είδος και καταβάλετε στον υπάλληλο της courier κατά την παραλαβή του νέου προΐόντος. 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων

1) Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για την επιστροφή.

2) Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο. 

3) Στείλτε το δέμα (προσέχοντας την συσκευασία ώστε να φτάσει σε εμάς στην κατάσταση που το παραλάβατε) με SPEEDEX και δηλώστε χρέωση παραλήπτη.

    Το δέμα πρέπει να περιέχει το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο και την απόδειξη αγοράς.

    Διεύθυνση: SORELLE.COM.GR (ΑΝΕΜΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ), Γ.Δροσίνη 5, Εύοσμος, Τ.Κ.56224, Τηλ.6985974987 (χρέωση παραλήπτη)

Μόλις παραλάβουμε και εγκριθεί η επιστροφή ( τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες να είναι άθικτες), σας καταθέτουμε τα χρήματα σε λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει στο έντυπο επιστροφής, αφαιρώντας 6,00€ (έξοδα επιστροφής) από την αξία του προιόντος.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας , ότι είναι απαραίτητο να έχουμε λάβει το προΐόν πριν γίνει η επιστροφή του ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό.  

Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το sorelle.com.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.

 

Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος αποστολή προϊόντος από εμάς (είτε λόγω σφάλματος δικού μας είτε του προμηθευτή μας) και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, μπορεί να γίνει αυτό εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε  να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του και να μην έχει γίνει προσπάθεια τροποποίησης του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε παρακαλούμε επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας,.